Søg
0

Vorupgruppen

Vorupgruppen består af 10 selvstændige jyske tømmerhandlere med byggecentre i Vorup (Randers), Hadsten, Ryomgård, Hadsund, Thorsø, Mariager, Farsø, Øster Tørslev, Sunds og Møldrup, og Vorupgruppen har derudover BygXtra, der er gruppens egen webshop.

Hos Vorupgruppen arbejder vi, sammen med vores afdelinger, aktivt med vores værdigrundlag, der består i:

  • At yde vores kunder en god service og en god betjening.
  • At have et bredt sortiment til hus, have og byggeri.
  • At sælge varerne til de rigtige priser.

Den gode service møder vore private- og erhvervskunder især ude i den lokale afdeling. Vores fagligt kompetente og hjælpsomme personale rådgiver dagligt alle slags kunder og betjener både professionelle og private. De er din garanti for god service uanset dit ambitionsniveau.

Store og velasorterede byggecentre tilbyder et bredt udvalg af varer, så du altid er sikker på at finde det, du leder efter uanset størrelsen på dit projekt.

Vorupgruppen har samlet indkøbet på vores hovedkontor i det sydvestlige Randers, hvorfra man sikrer, at varerne altid købes hjem til konkurrencedygtige priser. Her arbejder man også aktivt med at holde sig orienteret på markedet og overvåge udviklingen og aktuelle trends. Der udsendes også en tilbudsavis med masser af gode tilbud gældende for alle Vorupgruppens afdelinger.