Søg
0

Salgselev til XL-BYG Vorups Byggecenter

Du er den første kunderne møder i butikken. Du kender det sikkert godt – som kunde mærker man hurtigt forskellen på en medarbejder, der er serviceminded og engageret i sit arbejde og én, som blot ekspederer. Det er forskellen, der gør, at vores kunder kommer igen og igen.

I XL-BYG Vorup bliver du fra starten engageret i et levende arbejdsliv med masser af ansvar, for selvom du er under uddannelse, er du allerede i gang med din karriere, hvor du vil lære alt om salg inden for haveartikler, maling, belysning, værktøj, beklædning og meget mere til hovedsalig vores private kunder.

Vi kan love dig, at du vil få ansvar for dine egne områder i løbet af uddannelsen.

XL-BYG Vorup Byggecenter er kendetegnet ved at være en forretning med højt energiniveau og korte beslutningsveje. Du får lov selv at træffe beslutninger samt indgå på lige fod med forretningens øvrige medarbejdere. Du vil altid blive støttet af dine dygtige og gode kollegaer.

Du vil blive uddannet i:

  • Salg og service til mange forskellige kunder
  • Salgets faser og kundebetjening
  • Tage ansvar og træffe beslutninger
  • Behandling af kundeanalyser
  • Salgsmål og salgsstyring
  • Varebestilling og -modtagelse
  • Opbygge salgsudstillinger og markedsføring
  • Indgående kendskab til produkterne og deres anvendelsesmuligheder

Vi tilbyder:

Du vil indgå i et dynamisk arbejdsteam i en virksomhed, hvor hver enkelt medarbejder er synlig og værdsat, hvor samarbejde er i højsæde, og hvor vi igennem generationer har lagt vægt på dyder som pris, kvalitet og højt serviceniveau.

Du får gode arbejdsvilkår i en varierende hverdag med høj aktivitet og en skræddersyet elevuddannelse, der giver dig de bedste karrieremuligheder inden for salg.

Du kan læse meget mere om elevuddannelse hos XL-BYG på elev.xl-byg.dk. Her kan du få mere at vide om adgangskrav, skoleophold samt møde vores elever, der svarer på spørgsmål. Du kan også følge vores nuværende elvers hverdag på Facebook ”XL-BYG ELEV”.

Er det noget for dig?

Så glæder vi os til at modtage din ansøgning og dit CV via linket:

ANSØG HER

Ansøgninger vil blive behandlet løbende og vi forventer, at uddannelsesaftalen starter hurtigst muligt efter aftale.

Arbejdssted er: XL-BYG Vorup

XL-BYG Vorupgruppen ejer 10 byggecentre/trælaster i Midt- og Nordjylland: Vorup (Randers), Hadsten, Ryomgård, Hadsund, Thorsø, Mariager, Farsø, Øster Tørslev, Sunds og Møldrup samt 1 BoGrønt forretning i Randers og webshoppen BygXtra.dk. Koncernen omsætter for ca. 800 mio. kr. og har ca. 350 medarbejdere. Vorupgruppen er medlem af den landsdækkende XL-BYG kæde, som omsætter for 8,5 mia. kr.


Ansøgningsfrist:
19.12.2019
Kontaktperson:
Sabine Mogensen
Område:
Midtjylland
Kontaktperson tlf:
21846778