Søg
0

Salgselev til XL-BYG Hadsunds Byggecenter

Salgselev til XL-BYG Hadsunds Byggecenter

Du er den første kunderne møder i butikken. Du kender det sikkert godt – som kunde mærker man hurtigt forskellen på en medarbejder, der er serviceminded og engageret i sit arbejde og én, som blot ekspederer. Det er forskellen, der gør, at vores kunder kommer igen og igen.

I XL-BYG Hadsund bliver du fra starten en del af en levende arbejdsplads med masser af ansvar. Selvom du er under uddannelse, er du også allerede i gang med din karriere, når du bliver elev i vores byggecenter. Du vil lære alt om salg inden for haveartikler, maling, belysning, værktøj, beklædning og meget mere til hovedsalig vores private kunder.

Vi kan love dig, at du vil få ansvar for dine egne områder i løbet af uddannelsen.

XL-BYG Hadsund Byggecenter er kendetegnet ved at være en forretning med højt energiniveau og korte beslutningsveje. Du får lov selv at træffe beslutninger samt indgå på lige fod med forretningens øvrige medarbejdere. Du vil altid blive støttet af dine dygtige og gode kollegaer.

Du vil blive uddannet i:

  • Salg og service til mange forskellige kunder
  • Salgets faser og kundebetjening
  • Tage ansvar og træffe beslutninger
  • Behandling af kundeanalyser
  • Salgsmål og salgsstyring
  • Varebestilling og -modtagelse
  • Opbygge salgsudstillinger og markedsføring
  • Indgående kendskab til produkterne og deres anvendelsesmuligheder

Vi tilbyder:

Du vil indgå i et dynamisk arbejdsteam i en virksomhed, hvor hver enkelt medarbejder er synlig og værdsat, hvor samarbejde er i højsæde, og hvor der lægges vægt på et højt serviceniveau.

Du får gode arbejdsvilkår i en varierende hverdag med høj aktivitet og en skræddersyet elevuddannelse, der giver dig de bedste karrieremuligheder inden for salg.

Du kan læse meget mere om elevuddannelse hos XL-BYG på elev.xl-byg.dk. Her kan du få mere at vide om adgangskrav, skoleophold samt møde vores elever, der svarer på spørgsmål. Du kan også følge vores nuværende elvers hverdag på Facebook ”XL-BYG ELEV”.

Er det noget for dig?

Så glæder vi os til at modtage din ansøgning og dit CV via linket:

ANSØG  HER 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende og vi forventer, at uddannelsesaftalen starter hurtigst muligt efter aftale.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte byggecenterleder, Jesper Ødum på telefon: 9652 8022.

Arbejdssted er: XL-BYG Hadsund, Industriparken 2, 9560 Hadsund.

XL-BYG Vorupgruppen ejer 10 byggecentre/trælaster i Midt- og Nordjylland: Vorup (Randers), Hadsten, Ryomgård, Hadsund, Thorsø, Mariager, Farsø, Øster Tørslev, Sunds og Møldrup samt 1 BoGrønt forretning i Randers og webshoppen BygXtra.dk. Koncernen omsætter for ca. 800 mio. kr. og har ca. 350 medarbejdere. Vorupgruppen er medlem af den landsdækkende XL-BYG kæde, som omsætter for 8,5 mia. kr.


Ansøgningsfrist:
31.10.2018
Kontaktperson:
Jesper Ødum
Område:
Midtjylland
Kontaktperson tlf:
9652 8022