Søg
0

Filialdirektør til XL-BYG Hadsund

Kan du både lede og udvikle dine medarbejdere gennem stærk salgsledelse? Går du selv forrest i de salgsfremmende tiltag? Brænder du for at drive og udvikle en stærk lokalforankret forretning sammen med dine dygtige medarbejdere? Så er dette din mulighed for at blive Filialdirektør hos XL-BYG Hadsund Tømmerhandel & Byggecenter A/S

Om jobbet
Som filialdirektør får du ansvaret for en allerede veletableret forretning, hvor potentialet er stort, og hvor du indgår i tæt sparring med de øvrige direktører og ledelsen i Vorupgruppen, som XL-BYG Hadsund er en vigtig del af.

De væsentligste arbejdsopgaver:

 • Planlægge, eksekvere og sikre løbende opfølgning på de salgsfremmende aktiviteter, både over for private og professionelle kunder
 • Sælge til egne kunder, og samtidig være garant for, at øvrige medarbejdere når egne og fælles mål
 • Sørge for, via budgetter, kalkulationer og opfølgning på nøgletal, at filialen udvikles og drives lønsomt
 • Sikre stor medarbejdertilfredshed, fastholdelse, udvikling og høj faglighed blandt dine medarbejdere, så kunder oplever kompetent rådgivning, god kundeservice og sikre, at de rigtige værdier efterleves
 • Være synlig i forretningen, overfor kunderne, leverandørerne, medarbejderne og lokalsamfundet

Om kandidaten
Vi søger en stærk salgsorienteret leder, der kender branchen, kunderne og leverandørerne. For at kunne udfylde rollen som filialdirektør er det vigtigt, at du:

 • Har erfaring med salg og salgsledelse, gerne i forbindelse med både BtB og BtC
 • Har solid ledererfaring, hvor du kan håndtere ca. 30 medarbejdere med forskellige funktioner og baggrunde
 • Har forretningsforståelse, kan arbejde med nøgletal og forretningssystemer
 • Optræder handlekraftigt og kommunikerende. Du går selv forrest som rollemodel, men formår også i høj grad at fremme dine medarbejderes succes
 • Ved, hvad godt købmandskab indebærer – og hvordan det udføres
 • Du når de mål og resultater, som du sætter for dig, dit team og jeres forretning

Hvad kan du forvente?
Du får ansvaret for en veldreven forretning, hvor du stadig kan påvirke den forretningsmæssige udvikling og vækst. Aflønning sker i forhold til ansvar og opnåede resultater.

Filialen i Hadsund er en del af Vorupgruppen, som er finansiel stærk, har klare forretningsgange og fælles administration med god support til mange af funktionerne. Der er stærke værdier med plads til ejerskab på beslutningerne. Du bliver en del af ledergruppen og får referencen til ejerne. Rammerne er således på plads, til fortsat succes.

Send dit CV
Send dit CV til os via linket her på siden, gerne hurtigst muligt. Vi vurderer CV’er løbende. Alle henvendelser behandles fortroligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør, Jacob Søholm på tlf: +45 86423822 eller HR-chef, Sabine Mogensen.

ANSØG HER

XL-BYG Hadsund er et lokalt forankret byggemarked med 30 engagerede og kompetente medarbejdere, samt del af XL-BYG Vorupgruppen, som ejer 10 byggecentre/trælaster i Midt- og Nordjylland: Vorup (Randers), Hadsten, Ryomgård, Hadsund, Thorsø, Mariager, Farsø, Øster Tørslev, Sunds og Møldrup samt 1 BoGrønt forretning i Randers og webshoppen BygXtra.dk. Koncernen omsætter for ca. 850 mio. kr. og har ca. 350 medarbejdere. Vorupgruppen er medlem af den landsdækkende XL-BYG kæde, som omsætter for 8,5 mia. kr.


Ansøgningsfrist:
23.02.2020
Kontaktperson:
Sabine Mogensen
Område:
Midtjylland
Kontaktperson tlf:
2184 6778